مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/4/25
نظر
سخنگوی حزب کارگزاران از طریق روزنامه کروبی، از موسوی خواست جبهه سیاسی فراگیر تشکیل دهد و رهبری این جبهه را بپذیرد.
حسین مرعشی در روزنامه اعتماد ملی نوشت: چهره های اثرگذاری همچون میرحسین موسوی، محمد خاتمی و مهدی کروبی مسئولیتی سنگین برعهده دارند و می توانند دست به تاسیس یک جبهه فراگیر بزنند.
وی با ناامیدی از خاتمی به خاطر پرهیز وی از میدانداری، به تملق گویی موسوی پرداخت و نوشت: می توان به درایت رهبران سیاسی جبهه اصلاح طلب به ویژه ثبات قدمی که میرحسین موسوی از خود نشان داده اطمینان داشت. حوادث سیاسی اخیر ظرفیت های عمیق نیروهای سیاسی اصلاح طلب را به نمایش گذاشت. در واقع تبلور این رهبری راسخ در میرحسین موسوی نمود پیدا کرد.
مرعشی افزود: این جبهه فراگیر باید نقش رهبری جریان و مدیریت را مشخصا به محبوب ترین چهره اصلاح طلب بسپارد و بدون هماهنگی با وی هیچ اقدام سیاسی در جبهه اصلاح طلب صورت نگیرد. در واقع اکثریت این نقش را برای میرحسین موسوی پذیرفته اند.
انداختن حلقه دام به پای موسوی تحت عنوان رهبری جبهه فراگیر اصلاح طلب، آن هم از طریق روزنامه اعتماد ملی در حالی است که کروبی اساسا خود ادعای شیخوخیت جبهه اصلاحات را داشت و حاضر نشد به نفع موسوی در انتخابات کنار رود همچنان که برخی سران کارگزاران نظیر کرباسچی حتی با نامزدی موسوی مخالف بودند چه رسد به پذیرفتن ریاست وی بر جبهه اصولگرایان. اما به نظر می رسد با طفره خاتمی از رفتن به سمت پرتگاه و رای فاجعه بار کروبی (300 هزار رای)، جریان حزب بادی کارگزاران - که معمولا ترجیح می دهد دیگران را سپر بلای مطامع خود کند- مصلحت را در آن دیده که رفتار فریبکارانه خود را با موسوی پیش ببرد حال آن که هرگز موسوی را مثلا در مقایسه با آقای هاشمی، شخصیت قابل ملاحظه ای برای سپردن ریاست یک جبهه کذایی به وی نمی بیند. محمد هاشمی رئیس دفتر سیاسی حزب در گفت وگو با ایلنا و درباره تشکیل جبهه فراگیر تاکید کرد تشکیل جبهه فراگیر تحت عنوان جبهه اعتدال، پیشنهاد هاشمی رفسنجانی پس از سال 84 بوده است.
محمد هاشمی همچنین در خصوص علت سکوت هاشمی رفسنجانی بعد از تحولات انتخاباتی گفت: این موضوعی است که مکررا از ما سؤال می کنند و توقع دارند ایشان که در بحران ها به کمک آمده اند و جزو اصلی ترین ارکان نظام هم بودند امروز هم فعال شوند ولی شاید شرایط زمانی، امکانات و توانایی ها با گذشته فرق کرده ولی معتقدم باید برای بازگرداندن اعتماد مردم هزینه هایی پرداخت.
در همین حال تقی رحمانی از عناصر گروهکی، میرحسین موسوی را از تشکیل حزب یا جبهه پرهیز داد و تاکید کرد شخصیت فردی موسوی و اطرافیان وی حزبی نیستند. وی همچنین در روزنامه اعتماد ملی نوشت: حال اگر اطرافیان موسوی را در کنار حامیان موردی او قرار دهیم به هیچ وجه پیوندی پایدار و درازمدت برای این همکاری متصور نیست چرا که حامیان موردی موسوی با گرایش های متفاوتی از او به عنوان نامزد ریاست جمهوری استقبال کردند نه به عنوان رهبر حزب سیاسی. همچنین موسوی فاقد کاریزماست و چندان مورد خطابه، موج آفرینی و فضاسازی نیست.